Balma de la Corbera Vella
Tavertet

Roques de la Corbera
    Emplaçament
    Per la pista que duu a la balma de la Corbera Vella, que es pren aproximadament al km 6,7 de la carretera BV-5207.

42.00351
    2.38855
    449364
    4650347
    08280 - 197
    XV
    En estat ruïnós.
    08280A001000170000JE
    Virgínia Cepero González

La balma de la Corbera Vella es troba a l’extrem de migdia de les roques de la Corbera, a ponent de la masia, sobre els terrers.

És una cavitat de 26 m d'amplada i 7 m d’alçada màxima. Presenta restes de murs de pedra, especialment a la zona sud-est, que podrien correspondre a una antiga casa.

És possible que la documentació del segle XV que esmenta la casa de la Corbera es refereixi a aquesta casa (BORBONET, 1999: 76).