Av. Sofia, 21

Av. Sofia, 21

La normativa del Pla Especial obliga a mantenir el porxo-pèrgola en l'alineció de la via pública.
    Legal i física
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un edifici aïllat, estructurat en alçat en planta baixa, un pis i golfes, proper a un llenguatge formal emparentat amb el post modernisme. En planta s'estructura seguint un joc de volums que s'entrecreuen formant tot un seguit de cossos amb cobertes de teules planes de vessants compostes. A l'angle nord oriental i adossat a la façana, es disposa d'un cos que sobresurt en alçat de la resta, estructurat com una torre independent amb coberta de teules plantes a quatre vessants. Totes les vessants són prou pronunciades i els ràfecs disposen d'un voladís decorat amb mènsules que imiten caps de biga. Combina diverses tipologies d'obertures, des d'ulls de bou fins a finestres rematades per arcs de mig punt (sobretot a la planta primera), i amb emmarcaments rectes sense cap tipus de decoració remarcable. El revestiment de la façana és simple, fet a base d'un arrebossat senzill, sense que s'observi cap tipus de decoració remarcable.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció III. La finca està catalogada com una construcció de tipus C.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)