Arxiu Parroquial
Vilanova del Vallès

A la casa-rectoria del mossèn de Vilanova del Vallès al carrer Mogent,8-10

XV-XXI
    Bisbat de Barcelona c/ Bisbe, 5 08002 Barcelona
    Joan Vicens i Tarré

Arxiu parroquial de l'església de Sant Esteve de Vilanova del Vallès. Està format pels llibres de baptismes, matrimonis, defuncions i albats. També hi trobem registres notarials, testaments,, escriptures i altres documents jurídics de propietats, de compra-venda de terrenys, etc...La seva cronologia va del segle XV fins avui. En total està format per uns 100 volums i cap a un centenar més de documents.

L'arxiu resta degudament guardat en un armari especial d'arxius a casa del mossèn de Vilanova del Vallès.

Arxiu parroquial que s'ha anat formant al llarg dels segles. Va arribar un moment que podia restar en perill a l'església i es va decidir traslladar-lo per seguretat a la casa-rectoria del mossèn responsable de la parròquia de Vilanova del Vallès.