Antic edifici de la Caixa de Pensions
Berga

Es desconeix
    La façana està força deixada.
    PRAGUI S.L. i altres
    Albert Rumbo Soler i Isaac Soca Torres

Es tracta d'un edifici de planta baixa més tres plantes superiors i unes àmplies golfes. L'edifici fa cantonera amb la ronda Queralt i la plaça de les Fonts i presenta múltiples angles per adaptar-se a la morfologia dels carrers. Mostra alguns elements decoratius destacables com les volutes que aguanten les balconades (obertures majoritaries a totes les plantes) i les columnes amb capitells que aguanten una finestra a la planta baixa.

L'obertura d'un establiment a la planta baixa a mitjan anys 1980 va fer desaparèixer unes grans columnes amb capitell, que eren un dels elements més representatius de l'edifici. Aquest es troba actualment en fase de restauració.

No es tenen dades històriques sobre l'edifici, però podria correspondre a una construcció dels anys 1930.