Al nord-oest d’Òrrius
Òrrius

El seu estat de conservació és desconegut tot i que podria estar destruït.
    Precatàleg d’edificis, construccions i terrenys del municipi d’Òrrius a protegir. NNSS 2003.
    Sí, CC.AA.: 1104.

Es tracta d’un jaciment arqueològic del qual es coneixen únicament dades molt imprecises.

Segons Marià Ribas (RIBAS,1952) es van trobar restes romanes indeterminades al nord-oest del poble d'Òrrius, molt a la vora seu.

L'indret no ha estat objecte d'investigacions i es desconeix l'existència d'estructures associades a les troballes. Només una prospecció arqueològica a la zona en permetria obtenir més dades.

Marta Prevosti situa el jaciment a l'esquerra del torrent de can Campins, als voltants de la masia homònima (PREVOSTI, 1981: 213).

GENERALITAT DE CATALUNYA. DEPARTAMENT DE CULTURA (2008) Inventari del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de Catalunya (Òrrius).

MONTLLÓ BALART, J. (2008) Inventari del patrimoni arqueològic del Parc Serralada Litoral. Mataró: Consorci Parc Serralada Litoral, Museu de Granollers.

PREVOSTI, M. (1981) Cronologia i poblament a l'àrea rural d'Iluro. Mataró: Caixa d'Estalvis Laietana, p. 213.

RIBAS, M. (1952) El poblament d'Ilduro. Barcelona: Institut d'Estudis Catalans.