Ajuntament Antic
Canyelles

Eclecticisme
    La façana està bruta per fongs, humitats i contaminació.
    Ajuntament de Canyelles. Pça. Onze de Setembre, 1, 08811 Canyelles.
    Jordi Farré

Edifici d'estil eclèctic de planta baixa. La façana principal presenta una porta central quadrangular i dues finestres - una a cada banda del portal - les tres obertures estan emmarcades per una motllura llisa amb el dintell i la llinda lleugerament més allargats. La façana té un sòcol de pedra encoixinada. A la part superior la façana presenta un ràfec de rajola. Per sobre una balustrada cega amb un element central a manera de frontó semicircular. Just a sobre de la porta hi ha un plafó format per deu rajoles de fons blanc i lletres blaves on s'hi pot llegir: "CASA CONSISTORIAL" i un element floral. A la part interior del frontó semicircular hi ha quatre rajoles de fons blau amb una data en blanc: 1933. A més trobem la placa de rajoles amb el nom de la plaça i el cartell de l'oficina de correus. La façana lateral també presenta sòcol de pedra i té tres finestres rematades de la mateixa manera que les de la façana principal. Aquestes tres finestres estan col·locades de manera asimètrica.

Antic Ajuntament de Canyelles des de 1933, convertit en seu de l'oficina de Correus.

VIRELLA I BLODA, A. (1990): 'Canyelles Mil·lenària'. Quaderns de Cultura Local nº VII, Canyelles. Institut d'Estudis Penedesencs. Sant Sadurní d'Anoia.