A ponent del Mas de la Gallina
Argençola

Cal Serrats/ Mas de la Gallina
    Camí a la dreta passat Cal Serrats.

Dolent
    No es pot observar l'estat de conservació ja que no es distingeixen les estructures amb el propi entorn.
    CC.AA: 11826
    08008A010000360000IE
    Jordi Seró i Ferrer. IN SITU S.C.P.

En aquest indret s'han localitzat estructures de pedra seca en l'extrem SE i NW. Entre el material arqueològic documentat, cal destacar àmfora itàlica, ceràmiques ibèriques oxidades, ceràmiques de vernís negre i de parets fines; entre les ceràmiques ibèriques s'ha trobat "kalathos" de tipus reentrant. Aquest lloc és conegut com a Pla de Cameta.

Els materials trobats estan dipositats al Museu de la Pell d´Igualada i Comarcal de l´Anoia amb Números de referència: M-571 i M-563

Jaciment descobert per la secció d'Arqueologia del Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada, el juliol del 1992.