Rellotge de sol de Can Capdevila
Sant Esteve de Palautordera

Passeig de Can Garbeller, 2
    Emplaçament
    Seguint la carretera BV-5301 en direcció Montseny, just arribant al barri de Can Garbeller. A la dreta apareix el passeig de Can Garbeller.
    248

41.708959205069
    2.4309375876511
    452658
    4617620
    08207 - 107
    Segle XX
    1950
    Pastor, M
    Ref. Cad. 2879001DG5127N0001OH
    Daniel Gutiérrez Espartero

Rellotge de sol del tipus vertical declinant fet de material ceràmic.

El rellotge és quadrat, orientació sud-oest. Paret declina 58,9º a ponent. Les marques horàries se situen a les hores i mitges hores de les 10 del matí a les 8 de la tarda, en cicles de 12 hores i en numeració aràbiga. La línia de les 12 és vertical i el gnòmon de vareta simple. Sota el pol apareix la data de '1950' i lema 'No badis i ves per feina' a la part inferior. Al centre, una sardana. Signatura dins la sanefa, sota l'última lletra del lema: 'Manuel Pastor. 1950'.

Aquest rellotge consta a l’Inventari de Rellotges de sol de la Societat Catalana de Gnomònica, amb el número de referència: 5398.

Dades i fotografies extretes del web de la Societat Catalana de Gnomònica