Rellotge de sol de Cal Villano
Castellet i la Gornal

Passat Clariana agafar el trencall cap a Valldemar i el primer a la dreta

Restaurat
    Mas Cal Villano
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Rellotge de sol situat entre el primer pis i les golfes de la façana principal de Cal Villano, a l’angle sud-est. Es tracta d’un rellotge de planta rectangular amb una estrella de 16 puntes a l’angle nord-est des d’on surten les línies horàries i el gnòmon. Tot això està emmarca per marcs un de més interior de color terròs on hi figura l’any de restauració (1988) i un més exterior de color gris. El gnòmon està col·locat en diagonal per cobrir més franja horària.

A la façana de llevant, i tocat el rellotge descrit hi ha un segon rellotge, no restaurat però, amb les mateixes característiques estilístiques per acabar de cobrir la franja horària de la tarda que no estarien cobertes amb el primer rellotge.