Puigfred
Mediona

Alt Penedès
    Al nord est del nucli urbà i a l’est de Can Xombo. A la solana de Puigfred, a tocar de Can Mallofré.
    En uns camps al sud d’un dels coberts a migdia del Can Mallofré.
    515,5

41.48442
    1.59023
    382307
    4593494
    08122 - 583
    III-I aC
    Segurament arrasat per l’activitat agrícola.
    Fitxa PAP010 del Catàleg de béns a protegir del POUM
    3971 Inventari Patrimoni Arqueològic
    08121A046000250000WF
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

A migdia d’un dels coberts de Mas Mallofré es van fer troballes superficial de fragments de ceràmica ibèrica comuna, entre les que hi havia algunes nanses i vores. La manca d’estructures fa difícil definir la tipologia del jaciment. Durant els treballs de realització d’aquest mapa no es van observar restes ceràmiques a la zona.

També conegut com Can Mallofré.

La concentració de ceràmica principalment ibèrica en dos punts diferenciats, propers però separats, un a la banda sud est del mas i l’altre al sud oest han fet que s’hagin identificat dos jaciments, Puigfred i Puigfred Vell respectivament.

La zona va ser prospectada durant el 1987 per Josep Gallart i Romeu membre de l’associació d’estudis científics i culturals de Mediona.