Pont de la Riera de Rubió
Rubió

Riera de Rubió. Sud del Pla de Rubió
    BV-1037 direcció nord al Pla de Rubió. Abans del Km 2 trencar a la dreta i seguir el sender del GR7

Part enderrocada i cobert de vegetació
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Pont situat a la riera de Rubió cap a Torredenuça. A la banda oest del camí, a la confluència entre la riera de Rubió i la riera de Cal Martí es conserven les restes d’un pont, de reduïdes dimensions, del qual és visible la part superior de l’ull, en arc de mig punt de pedra col·locada a mode de plec de llibre. La resta inferior del pont està completament enterrada per terra i vegetació i la part superior, la zona de la calçada, està completament desapareguda.

Altres noms: Pontarró de la riera de Rubió

La fitxa s'ha omplert amb dades de la fitxa 020.EA de l'esborrany del Pla Especial Urbanístic de Protecció del Patrimoni i del Catàleg de Béns Arquitectònics, Històrics i Ambientals de Rubió, coordinat per Imma Vilamala i gestionat pel Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona.