Passeig de les Monges 2 i 3
Sant Esteve de Palautordera

Passeig de les Monges, 2 i 3
    Tot just al costat de l'edifici de l'escola de les Monges Filipenses.

Segle XIX
    Daniel Gutiérrez Espartero

Es tracta d'antigues finques del nucli antic de Sant Esteve que s'han conservat. Aquestes finques tenen unes mesures de 4,5m d'amplada per 30m aproximadament de llargada.

El conjunt correspon a 2 immobles de 4.5m d'amplada per 16m de llargada aproximadament. Es tracta d'edificis de planta baixa més dos plantes. La façana és simple amb porta d'accés i finestra a la planta baixa. Al primer pis hi ha dues obertures: balcó i finestra. A la segona planta hi ha una finestra de petites dimensions. En ambdues façanes sembla que hi hauria la intenció d'una segona finestra a ambdues segones plantes. Però no es realitzà.

La coberta és a dues vessants seguint la forma de la casa. La teulada està formada per teula àrab. Les obertures estan totes emmarcades per unes motllures que ressalten la llum de portes i finestres.