Palau Feudal
Castellet i la Gornal

XVII-XX
    Immoble / 2756-I / Aprovació definitiva comissió urbanisme / 15/12/2004
    Residencial - cultural - productiu
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP

El Palau Feudal es troba situat al nucli de Castellet, davant el castell. Edifici d’origen medieval però molt reformat en època moderna i contemporània. Es tracta d’un edifici entre mitgeres que consta de tres volums amb la coberta a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migjorn. El tercer cos és d’una alçada inferior respecte els altres dos. El primer volum consta de planta baixa i dos pisos. El frontis s’hi obra el portal d’arc rebaixat i cinc finestres distribuïdes entre els tres nivells. En destaca la finestra del pis superior, que conserva els brancals i la llinda de pedra junt amb l’ampit. El segon volum presenta una composició molt simètrica de tres obertures per planta. El portal d’accés, situat a l’extrem dret és d’arc de mig punt adovellat i les finestres del primer pis conserven els brancals i la llinda de pedra juntament amb l’ampit. Al tercer cos s’hi obre el portal d’arc rebaixat i una finestra a nivell de planta baixa i un balcó amb barana de ferro flanquejat pe dues finestres d’arc pla a nivell de primer pis. Els murs estan arrebossats i pintats amb les cantonades de pedra ben escairada i col·locades a mode de cadena cantonera.

Actualment són tres volums independent de propietaris diferents. El tercer volum es ocupat per oficina del Parc del Foix.