Memòria manuscrita de l'excavació de dues sepultures neolítiques a St. Genis de Vilassar
Vilassar de Dalt

Carrer Joan XXIII, 2-8 (08330 - Premià de Mar)

Joaquim Folch i Torres
    Museu de l'Estampació de Premià de Mar; C. Joan XXIII, 2-8 (08330 - Premià de Mar)
    Jordi Montlló Bolart

Memòria manuscrita de l'excavació arqueològica de dues sepultures d'època neolítica realitzada per l'arqueòleg Joaquim Folch i Torres, l'any 1914, a la bòvila de Can Ravalet a Vilassar de Dalt. Consta de portada, sis pàgines manuscrites, sis fotografies en blanc i negre, enganxades en tres pàgines i quatre croquis o dibuixos, també enganxats en pàgines.

Forma part del fons del Museu de l'estampació de Premià amb el número de registre 10.906.

Aquest document es guarda en el fons del Museu de l'Estampació e Premià de Mar des de l'any 1978, quan una persona de la que no es coneix el nom, si més no públicament, però que vivia en una casa que havia estat propietat de la família Boatella, en fa donació a l'Associació d'Estudis Científics i Culturals (AECC), amb motiu d'una exposició d'arqueologia que en aquells moment havien organitzat a Premià de Dalt.
    El document l'havia trobat en aquesta casa i va preferir que es conservés pel futur museu, ja que considerava que tenia un interès general.

ORTEGA, Enric , coord. (2015). La necròpolis de Ravalet. Vilassar de Dalt. Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Museu d'Arqueologia de Catalunya.