La Botera
Castellet i la Gornal

III aC - III dC
    Desconegut. No s’ha realitzat cap intervenció arqueològica
    Cultural
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

L’any 1948 es van localitzar restes ceràmiques durant els treballs agrícoles. Les prospeccions realitzades l’any 1999 dins el marc de l'Estudi del Paisatge Arqueològic Antic a la Cossetània Oriental van permetre localitzar gran quantitat de ceràmica ibèrica comuna i d'àmfora itàlica, així com un fragment de nansa d'àmfora tarraconesa possiblement forma Dressel 2/4.

Jaciment situat entre camps del municipi de Castellet i la Gornal i l’Arboç

P.Giró (1948) assenyala la recollida de ceràmica romana i de dolies durant els treballs agrícoles. L’any 1983 X. Virella també va recollir fragments de ceràmica ibèrica i romana, principalment a tocar de la feixa de La Botera.

GUITART, J. (Inèdit): Estudi del paisatge antic a la Cossetània Oriental.