Forn de la Serra de Ca l'Amat / Forn d'en Monclús
Sant Esteve de Palautordera

Vallès Oriental
    Al sud-oest del municipi. Relativament a prop del cementiri municipal. Situat a la parcel·la 55 del polígon 005 del terme municipal de Sant Esteve de Palautordera.
    Emplaçament
    Tot seguint el camí del cementiri en direcció oest. Passat el cementiri seguint el camí fins el punt en que tomba cap al sud
    244

41.698876929242
    2.4277597572392
    452386
    4616502
    08207 - 26
    Dolent
    El seu estat de conservació és ruinós. Si no s'efectua una actuació de conservació i restauració en un temps relativament curt aquest element perdrà les seves característiques i els seus valors culturals.
    IPAC 52117
    Ref. Cad: 08206A005000550000QZ
    Daniel Gutiérrez Espartero

Algunes persones del poble diuen haver sentit que es tracta d'un forn de rajols que va funcionar fins a principis del segle XX, però ningú ho pot corroborar de primera mà ni amb documentació.

Paret posterior parcialment enderrocada, tot i que es podia tractar d'una porta.

La part més ben conservada és la frontal, tot i l'existència d'alguna pintada. En aquests moments, el recinte no té sostre.