Font i mina de Sant Jordi
Vilanova del Vallès

Dins els boscos a tocar a Can Bosc Nou
    Carrer Maresme

Maria Visa Pou c/ Sant Hermenegild, 12-14, 1º 1ª 08006 Barcelona
    Joan Vicens i Tarré

Es tracta d'una petita font i de la seva mina d'aigua situada en un lloc d'abundant vegetació, amb plàtans i alzines de gran tamany. La font raja poca aigua però de forma continua. Damunt de la pròpia font hi ha una rajola de ceràmica amb la figura i la inscripció de Sant Jordi. La font presenta una petita portella metàl·lica per protegir l'aixeta pròpiament dita de la font. Allí mateix hi ha una petita taula amb dos bancs de fusta per poder-se seure i menjar. La mina és d'unes dimensions petites i te forma rectangular. Està feta de carreus de pedra. En un racó hi té un espai preparat per a poder-hi rentar la roba.

Semblaria que en temps passats qui volia anar a la font tenia que demanar permís als senyors de Can Bosc Nou.