Can Bosc Nou
Vilanova del Vallès

Barri de Sta. Quitèria
    Carrer Maresme

Joan Vicens i Tarré

Casalot senyorial de planta rectangular amb planta baixa, pis superior i golfes. La teulada és de doble vessant amb teules de ceràmica vidriada. Les obertures del primer pis i de les golfes són d'estil lobular. L'edifici per la banda del darrera presenta una mòdul central en forma de torre amb un pis superior més elevat que la resta de la casa. La seva coberta també és de ceràmica vidrada a 4 aigües. La façana principal té a banda i banda de la porta principal uns bancs de pedra decorats amb rajola catalana. Els balcons del primer pis tenen unes baranes de forja ricament decorades.

És un dels casalots més importants del municipi

Can Bosch és un antic mas que es troba documentat en el capbreu del S. XIV. També apareix en el fogatge de 1553 i té continuïtat fins avui. A principis del segle XX es va construir l'actual edifici seguint la tipologia de ciutat-jardí dintre d'una estètica propera al Noucentisme. No coneixem la data exacta de la seva construcció, però podria ser la mateixa que apareix a la creu de la porta: el 1919.

COMAS, Carme, Inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, Generalitat de Catalunya, Inèdit, 1987.