Fons d'imatges de Sant Jaume de Frontanyà de l'Àmbit de Recerques del Berguedà
Sant Jaume de Frontanyà

s. XIX i s. XX
    Diversos autors
    Àmbit de Recerques del Berguedà. C/ Mossèn Huch, 8, 1r. 08600 Berga
    Lluïsa Vilalta Pérez

L'arxiu fotogràfic de l'Àmbit de Recerques del Berguedà es composa per un conjunt d'imatges important, tant en blanc i negre com en color, realitzades pels mateixos membres de l'entitat, així com reproduccions d'imatges antiges d'autors diversos. Les fotografies estan arxivades per tipologies (territori, urbanisme, art, indústria, cultura, festes, ...) i per municipis. La col.lecció alberga un nombre reduït exemplars gràfics de Sant Jaume de Frontanyà i de les seves rodalies.

L'Arxiu fotogràfic de l'Àmbit de Recerques del Berguedà es va crear el 1981 amb la fundació de l'entitat i ha arribat a conservar més de 18.000 imatges de la comarca del Berguedà, així com d'altres indrets de Catalunya i de l'exterior.