Festival Internacional de Pallasses
Sant Esteve de Palautordera

Circ Cric
    Lúdic/Cultural
    Circ Cric
    Daniel Gutiérrez Espartero

El Festival de pallasses és concebut com trobada anual d'intercanvi i reflexió de les dones que han fet de la pallassa una opció de vida.  El festival s'ha convertit en referent internacional que potencia la comicitat amb una mirada femenina

És una trobada de dones per reivindicar el seu paper a la societat. Dones que, des de les arts escèniques, potencien els valors d’igualtat, justícia i sentit comú, amb la certesa que el riure és una eina essencial per a la convivència.

En l'actualitat el Festival de Pallasses se celebra a la tardor, entre el setembre i l'octubre. El programa inclou espectacles de gran qualitat artística amb la participació d'artistes internacionals. La programació inclou la participació de pallasses professionals i novelles, i exposa una variada gama de propostes adreçades a les edats.

L’any 2014, aprofitant el marc que brindava el Festival Circ Cric al Montseny i les instal·lacions del Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera es va decidir recuperar el projecte del Festival de Pallasses i organitzar el 1er Festival Internacional de Pallasses al Circ Cric.

El 2014 el festival va començar de forma modesta però aplegà un gran nombre de pallasses i molt d’interès en el sector. Es va comptar amb la col·laboració d’Almazen i totes les activitats es realitzen al Circ Cric.

Més endavant, gràcies a l’impacte de les pallasses a la població i a la complicitat de l’Ajuntament de Sant Esteve que hi veu un efecte molt positiu a la vida social del poble i a la seva projecció, el 2017 l’Ajuntament s’implicà i any darrere any el festival es consolida.