Corral del Raguimer
Castellet i la Gornal

Fondo del Raguimer. Nord de Clariana
    BV-2115 de Clariana a Castellet. Agafar el primer trencall a l’esquerre

Enderrocada
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Corral situat als camps de vinya del Fondo del Raguimer. Es tracta d’una construcció de planta rectangular d’una sola planta amb l’interior compartimentat en dues estances. La coberta a una vessant amb bigues de fusta i amb pendent cap a llevant. S’hi documenten dues portes d’accés, una per cada estança ambdós amb biga de fusta. Un portal es troba situat a la façana de llevant i un segon a la façana de migjorn. Aquest últim fou reduït posteriorment, tapiant-ne la meitat amb pedra i morter. La façana de ponent, per l’exterior, conserva els forats i alguns dels pals de fusta on es lligava l’animal. El parament dels murs és de tàpia a excepció de la zona de la coberta, que presenta alguna filada de pedres que subjecten part de l’embigat de fusta.