Coma Pineda
Castellet i la Gornal

Fondo del Planell. Est de Castellet
    BV-2115 passada la casa dels Enginyers el primer a l’esquerre

Enderrocat
    Inexistent
    No té cap protecció però està inclosa al Pla Especial del Catàleg de les Masies i Cases rurals del municipi de Castellet i la Gornal. Text refós – Aprovació definitiva agost de 2014 amb el número de fitxa M7.1.1
    08057a012000040000YP
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Coma Pineda és un antic mas de planta quadrangular amb la coberta a dues aigües de planta baixa i pis compartiments interiorment amb diferents habitacions i com cos annexa amb la coberta a una vessant de planta baixa i pis.  Segons una imatge conservada a l’Arxiu Comarcal del Garraf el frontis era de composició simple, amb portal d’arc rebaixat emmarcat per maons i dues finestres a nivell de primer pis. Al costat d’una d’elles hi havia un rellotge de sol rectangular. A la part posterior, cap a tramuntana, hi ha una construcció de planta rectangular destinat a les activitats agrícoles.

En el Pla Especial del Catàleg de les Masies i Cases rurals apareix amb el nom de Cova Pined