Casa c.Roser / Av. Catalunya
Sant Martí Sesgueioles

carre del Roser amb Avinguda Catalunya

Josep Anton Pérez Arriaga (TRÍADE Serveis Culturals)

Edifici cantoner amb cos principal de planta rectangular i annexes. El cos principal té accés pel carrer Roser. La casa es distribueix en planta baixa i dos pisos. La construcció principal presenta la coberta de teula àrab a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana del carrer Roser. La façana orientada a aquest carrer s’adapta al desnivell topogràfic, un sòcol d’obra recorre les dues façanes principals a la part baixa. La composició de la façana és simètrica, la porta principal és al mig, als costat hi ha dues finestres tancades amb reixes decorades amb motius geomètrics. El segon pis disposa de tres portes amb sortida a tres balcons individuals amb llosana de formigó motllurada i barana decorades seguin la línia de les reixes de les finestres de la planta baixa. Totes les obertures tenen motllures irregulars a les bandes i guardapols superior. El tercer pis de la façana destaca per la presència d’una galeria  de set finestrals de mig punt delimitats per maons disposats en sardinell. Una faixa de maons igualment disposada divideix el pis de la galeria de l’inferior. El coronament és d’imbricacions de maó.

La façana orientada a l’avinguda, presenta igualment composició simètrica, amb dues finestres amb reixes decorades amb motius geomètrics a la planta baixa, dues finestres al primer pis amb motllures regulars i una porta d’arc rebaixat amb balcó al pis superior amb llosana de formigó motllurada i barana decorades. A la part superiors dues finestres d’ull de bou motllurades tanquen la composició.