Can Picolí
Sant Esteve de Palautordera

Camí de la Serra de Can Vilatort, 6
    Emplaçament
    Seguint pel Camí del Serrat de Can Vilartort en direcció al nord, tot just davant del trencall a Can Rei de la Serra.
    331

41.715554642918
    2.4378964898853
    453241
    4618347
    08207 - 32
    Segle XIX
    Bo
    Aquest edifici ha estat rehabilitat fa menys de 20 anys a partir de les ruïnes de l'edifici anterior.
    Pla Especial de Catàleg de Masies i Cases Rurals. C-006
    08206A004000050000QD
    Daniel Gutiérrez Espartero

Edifici contemporani bastit en murs de pedra comuna lligada amb morter de calç i sorra, amb cadena cantonera de carreus.

Masia de dues plantes i forma quadrada sense cossos afegits. Coberta a dues aigües de teula ceràmica amb doble ràfec de teula. Obertures amb emmarcaments de carreus treballats. Elements ornamentals en alguna obertura puntual.

Pou adossat a la façana.

Tant pels materials com per la tipologia de les obertures i els materials utilitzats, sembla que aquest edifici ha estat construit en els darrers 20 anys.

Existeixen poques dades històriques sobre aquest edifici.

Es constata la presència d'un edifici en aquest emplaçament al 'Plano Geométrico del término jurisdiccional de San Esteban de Palau Tordera' de l'any 1856.

MORENO RAMÍREZ, Pedro (1856): Plano geometrico del termino jurisdiccional de S. Esteban de Palautordera. Institut Cartogràfic de Catalunya. https://cartotecadigital.icgc.cat/digital/collection/catalunya/id/1780