Can Net
Sant Esteve de Palautordera

Camí de l'Olivar, 12
    Emplaçament
    Arribats al Castell de Fluvià a través del camí amb el mateix nom, cal seguir el camí i donar la volta al Parc de les Olors de Vallmanya, Per sobre d'aquest parc se situa Can Net
    349

41.722401048257
    2.411156422543
    451022
    4619123
    08207 - 15
    Segles XVI - XVII
    Bo
    No s'ha pogut observar l'estat de conservació de l'edifici. Tot i així, sembla que ha estat habitat de manera continuada i que el seu estat de conservació és correcte.
    Pla Especial de Catàleg de Masies i Cases Rurals. C-034
    IPAC 29360
    08206A007000490000QQ
    Daniel Gutiérrez Espartero

Masia orientada a l'oest, de planta baixa i pis. Edifici reformat en el qual s'ha reorientat la vessant esquerra per tal d'adequar-la a les tasques ramaderes.
    Porta dovellada i finestres de pedra d'arc pla. Una de les finestres de la façana sud és arquejada.
    Hi ha edificacions annexes a l'edifici i altres al seu voltant. És possible que en les darreres dècades hagi estat restaurat per esdevenir únicament habitatge.

La masia apareix al fogatge de 1515.

IGLESIES I FORT, Josep; FELIU I MONTFORT, Gaspar (1998):  El Fogatge de 1515». Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics, Vol. 9, p. 23-85. / https://raco.cat/index.php/ButlletiSCEH/article/view/149187.