Cal Ros
Palafolls

Carrer Nou, 23

Àlvar Sáez Puig

Exemple de casa de cos del segle XVIII que manté ben conservada l'estructura original.

Resta una petita part de l'antic edifici. Es pot observar una paret arrebossada i pintada de blanc. Hi ha una porta d'entrada a l'esquerra amb una visera damunt i una petita finestra rectangular.

Hi ha una construcció nova en la part dreta i un edifici enganxat al costat esquerre.

Segons Salicrú (2016) el 12-7-1786 la Josepa Puigvert i el seu gendre, el Francesc Torrent, establiren al Pau Nualart Forn en un cos que formava part de la quintana del mas Antuny.

El 1788 confessava al capbreu que ja tenia part de la casa construïda.

El 1859 constava com a propietari el Josep Salichs Canovas, casat amb la Marianna Talleda. Als padrons del 1866 i 1880 no hi vivia ningú.

Al registre del 1921 el propietari era el Josep Salichs Font. Hi vivia el matrimoni format per l'Isidre Salichs Dalmau i la Dolors Buscarons Coll.