Cal Rei de la Serra
Sant Esteve de Palautordera

Camí de la Serra de Can Vilatort, 5
    Emplaçament
    A 1.7 km aprox de Can Vilatort. Seguint pel camí del Serrat de Can Vilatort en direcció nord, just arribat a Cal Picolí apareix un trencant a mà dreta que porta directament al mas.
    292

41.713826359663
    2.4402910585101
    453439
    4618155
    08207 - 30
    Segle XIX
    Regular
    Presenta un estat de conservació regular a causa de la manca de manteniment de les seves estructures. Actualment sembla que s'hi desenvolupen treballs de millora i/o restauració.
    Pla Especial de Catàleg de Masies i Cases Rurals. C-004
    000910900DG51G0001HM
    Daniel Gutiérrez Espartero

Masia senzilla de dues plantes, planta baixa i primera planta. No sembla tenir golfes. És de forma rectangular i presenta un cos afegit en la zona posterior. La coberta és a dues aigües amb ràfec de morter i material ceràmic

Els paraments estan bastits amb murs de pedra comuna enlluïts i pintats.

L'enlluït de la façana principal no permet observar les característiques de totes les obertures. Tot i així s'intueix que totes podrien estar emmarcades per carreus de pedra treballada.

Existeixen poques dades històriques sobre aquest edifici.

Es constata la presència d'un edifici en aquest emplaçament al 'Plano Geométrico del término jurisdiccional de San Esteban de Palau Tordera' de l'any 1856.

MORENO RAMÍREZ, Pedro (1856): Plano geometrico del termino jurisdiccional de S. Esteban de Palautordera. Institut Cartogràfic de Catalunya. https://cartotecadigital.icgc.cat/digital/collection/catalunya/id/1780