Cal Mario
Castellet i la Gornal

Carrer del castell, 18. Nucli de Castellet

XVII-XX
    Immoble / 2758-I / Aprovació definitiva comissió urbanisme / 15/12/2004
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP

Edifici situat entre mitgeres al nucli de Castellet. L’edifici correspon a una construcció de planta quadrangular amb la coberta a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migjorn. Consta de planta baixa i pis. Al fornits s’hi obra la porta d’accés d’arc de mig punt adovellat i una finestra a nivell de primer pis amb doble arc de mig punt i impostes motllurades. Adossat aquesta façana s’hi annexiona un cos que no permet observar-la en la seva totalitat. A la façana de ponent s’hi una porta amb llinda de pedra decorada amb un arc conopial junt a una finestra amb les mateixes característiques i a nivell de primer pis una finestra trífora i dues finestres més de llinda de pedra amb arc conopial i ampit.