Cal Gener
Castellet i la Gornal

Carrer del Castell, 32. Nucli de Castellet

Immoble / 2757-I / Aprovació definitiva comissió urbanisme / 15/12/2004
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Cal Gener es troba situat al nucli de Castellet, davant del castell i el Palau Feudal. Es tracta d’una construcció formada a partir de diversos cossos annexes a diferents alçades i diferents cobertes amb dos patis tancats per una sòcol de pedra i reixa metàl·lica. L’accés principal es troba situat a la façana llevant del cos central, de planta rectangular amb la coberta a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana. Consta de planta baixa i pis. L’accés es mitjançant una porta d’arc de mig punt de maons amb els brancals de pedra. Al costat d’aquesta hi ha una segona porta, actualment tapiada, amb llinda de fusta. Les obertures no segueixen cap simetria i la major part de les finestres són d’arc pla de pedra i alguna de fusta.

Apareix documentat Pau Gener en un llibre de pagament a Snt Pere de Catellet de l'any 1783.