Cal Camps
Rubió

Cal Camps. Nord del nucli de Rubió.
    BV-1031 direcció Els Prats de Rei agafar el trencall de Cal Barrusca, abans d’arribar a Cal Maginet

Enderrocat
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

Cal Camps es troba situat en els camps del mateix nom a tocar del camí i a tocar de Cal Maginet. Es tracta d’una construcció d’època contemporània formada a partir de dos volums. El volum principal és una edificació de planta quadrangular amb la coberta a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migjorn. Consta de planta baixa i dos pisos. El frontis fou objecte de remodelacions, principalment a nivell del segon pis. A la planta baixa s’obre el portal d’accés d’arc rebaixat amb la inscripció JOAN CAMS 1878 amb la part superior il·legible amb una petita espitllera a la dreta. A nivell del primer pis conserva les tres finestres originals amb llinda de pedra i ampit. A l’alçada del segon pis hi ha tres obertures realitzades en posterioritat. A la planta baixa, i a tocar de la façana de llevant hi ha les restes de l'antic celler i l’estable. Adossat a la façana de ponent s’hi annexiona un segon volum, aproximadament amb les mateixes dimensions, amb la coberta a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migjorn. Aquest volum, molt malmès,  presenta diversos murs interiors amb l’accés a la façana de migjorn amb la porta d’accés amb llinda de fusta.