Anell de Möebius
Castellet i la Gornal

XXI
    Luis Zafrilla
    Ajuntament de Castellet i la Gornal
    Núria Cabañas. Web Cultura, SCP

L’anell de Möebius és una figura tridimensional que suggereix la idea d’un moviment continu de l’activitat humana en les diferents estacions de l’any. L’escultura està dividida en 12 vinyetes on s’hi representen diverses activitats relacionades amb l’activitat vitivinícola anual: recollida del raïm, sulfatar la vinya, la poda, transport del raïm amb portadores, xafar raïm als cups de vi...

L’estructura de l’anell de Möebius està realitzada amb ferro mentre que les vinyetes estan representades amb vitrall ferro retallat i vitrall de colors.

Obra que forma part de la Ruta Castellet Encantat. Ruta lineal pel casc antic de Castellet que ofereix una visió dels oficis i tradicions del municipi. Les obres de la ruta han estat dissenyades per Luis Zafrilla