Can Calet Nou
L'Ametlla del Vallès

    Vallès Oriental
    C/ Torregassa, 53
    282

    Coordenades:

    41.66848
    2.26374
    438709
    4613231
    Número de fitxa
    08005 - 393
    Patrimoni immoble
    Tipologia
    Edifici
    Contemporani
    Noucentisme
    Segle
    XX
    Estat de conservació
    Bo
    Protecció
    Legal
    Pla Especial Protecció Patrimoni Arquitectònic (nº 59)
    Accés
    Fàcil
    Residencial
    Titularitat
    Privada
    8935011DG3183N0001TJ
    Autoria de la fitxa
    Virgínia Cepero González

    Edifici aïllat de planta rectangular, format d'una planta baixa, amb coberta de teula àrab a dues vessants i carener perpendicular a la façana principal, amb ràfec emmotllurat ceràmic. Les façanes, revestides amb estuc de calç, es recolzen en un sòcol de paredat comú coronat per una filada de totxo pintat. A la façana principal, una imposta ceràmica trencada emmarca la porta, el capcer està coronat per una cornisa i flanquejat per dues mènsules laterals coronades per una esfera ceràmica. Les obertures estan tancades amb un dintell pla a excepció de la porta, que presenta un arc conformat per tres arcs de circumferència tot i que hi ha un envà que conforma un dintell pla.
    A la part posterior es situa una edificació annexa amb coberta també de teula àrab a dues vessants, i una altra edificació destinada a usos agrícoles.
    La tanca del jardí es composa d'un basament de paredat comú, amb una faixa ceràmica de motius florals emmarcada per dues filades de totxo, i coronat amb rajola vidrada verda. Al capdamunt hi ha la reixa de ferro forjat. Les dues entrades al solar estan tancades amb portes de ferro forjat.

    AA.DD. (2008). Pla especial i catàleg del patrimoni arquitectònic de l'Ametlla del Vallès. Inèdit.