El jaciment queda ubicat als camps que actualment ocupen les instal·lacions del Club de Tenis Barcelona de Teià i el seu camp de golf. Es tracta d'uns terrenys amb pendent en direcció al sud, vers el mar. Possiblement la orografia del terreny ha estat sensiblement modificada per la construcció del complex esportiu. L'accés al jaciment es fa des de la riera de Teià, en direcció est, pel passeig de Castanyer i el camí de Premià de Dalt fins arribar a l'entrada del club de tenis.
Jaciment d'època romana documentat arrel de la destrucció d'un forn romà de producció d'àmfores Pascual I, amb el corresponent abocador, durant la construcció de l'autopista C-32.
Posteriorment, amb la construcció del club de tenis al nord de l'autopista sembla que es destruïren la resta d'estructures pertanyents a l'establiment romà. Els membres de l'AECC de Premià de Mar, coneixedors de l'existència del jaciment, feren reculls de materials i recuperaren entre altres, ceràmica ibèrica a torn, terra sigil·lada itàlica, sudgàl·lica, hispànica, africana clara A i un fragment de marbre blanc, associat a un possible braç d'una escultura.
D'altra banda, a la partida anomenada Vinya d'en Po, els membres de l'AECC hi trobaren dues tombes cobertes amb lloses, en una de les quals aparegué una sivella, que qualificaren de medievals per llur tipologia.
Sembla doncs que en aquest indret hi havia un establiment d'explotació agropecuària d'època romana, villae, que ocupava una extensió força extensa i que comptava amb un forn de producció d'àmfores vinàries laietanes. La cronologia de la vil·la s'estableix, pels materials apareguts, entre el canvi d'era i el s. III dC.
A la prospecció efectuada el 2008, amb motiu de la revisió de la carta arqueològica del Maresme, no es documentaren restes materials ni estructurals a la zona que permetin aportar informació sobre l'estat de conservació. Se suposa, però, que la construcció de l'autopista i del club de tenis comportà la destrucció de les restes.