Torre de Can Cabirol
Arenys de Mar

XVI
    Ha patit reformes modernes que n'han desfigurat l'arquitectura original.
    Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic: MH 4245 (Decret 22/04/1949).
    Sí (IPAC)
    Jordi Montlló Bolart

Antiga torre de defensa de planta rectangular, situada entre cases mitgeres del carrer d'Avall. Només n'és visible la façana sud, la resta estan integrades en l'urbanisme actual. Forma part d'un conjunt de cases que han alterat molt el seu aspecte original, actualment a la planta baixa hi ha tres pisos amb finestres. A la part superior de les façanes sud i est hi ha un matacà, i a l'angle de tancament sud-est hi ha un torrelló de planta circular.

Pertanyia a la casa Cabirol, que donava a la riera. Formava part del sistema defensiu del qual se'n conserven tres torres més, a part d'aquesta: Torre del carrer Ample, Torre dels Encantats i Torre d'en Llobet, al mateix carrer d'Avall.