Sorribes
Vilada

C/ L'Envista 16
    Carrer Envista. Sobre la zona esportiva.

Martí Picas. INSITU SL

Es tracta d'un mas amb les característiques similars als presents en l'entorn agrícola i disseminat del poble. Ubicat al vessant (orientat a migdia) sobre l'actual zona esportiva del poble. L'edifici original era de planta quadrada. L'edifici es troba acomodat al desnivell amb la façana nord parcialment excavada al terreny de la qual sobresurten dos pisos. Ha estat completament reformat i ampliat i les característiques de l'edifici original no són visibles. L'edifici original era de planta baixa, pis amb la coberta a doble vessant amb el carener de nord a sud.

El creixement del perímetre urbanitzat del poble l'ha engolit dins el nucli urbà.

La casa de Sorribes era una masoveria de la masia de Les Eres de Vilada. Documentada al s. XVIII també com a cal "Señó" va ser comprada per l'actual propietat i desvinculada de Les Eres de Vilada als anys 70 del s. XX.