Sala Arcis
Bigues i Riells del Fai

Bigues. Nucli urbà. Avinguda Prat de la Riba, al costat del Bar Arcis

Regular
    Presenta deficiències pròpies de la manca de manteniment. La façana posterior és d'obra sense revestir, amb construccions auxiliars afegides.
    IPA: 15/28386
    Ref. cad.: 41808DG3144S
    Anna Soteras i March

Edifici entre mitgeres de planta baixa i un pis d'alçada, amb golfes, d'amplada de dos cossos. La façana està rematada per un acroteri ondulat, de forma simètrica, igual que la disposició de les obertures, en tres alçades. Aquestes estan realitzades en maó massís, formant arcs rebaixats en les llindes de les portes i llindes triangulars en les finestres.

Actualment està habilitada com a sala d'espectacles, tot i que no s'ha pogut accedir a l'interior.

COMAS, Carme (1985): Antiga Peixateria. Inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat. Inèdit.