Rostre de la Misericòrdia
Castellolí

Sant Vicenç de Castellolí, església nova. Av. de la Unió, 5, 08719, Castellolí.

XXI
    Josep Guixà
    A l'interior de l'església.
    Virgínia Cepero González

El Rostre de la Misericòrdia és el mural que decora el presbiteri de la parròquia de Sant Vicenç de Castellolí, realitzat per l'artista local Josep Guixà, l'any 2016.
    Es tracta d'un mural amb textures i colors, que representa el rostre de Jesucrist: al centre de l'espai s'observen dues parpelles tancades, que permeten descobrir la resta del rostre. L'obra interpreta també, amb la simbologia cristiana, la Trinitat: el Déu Pare simbolitzat pel cel, a la seva dreta el fill representat pel rostre i sota l'Esperit Sant al que li dona vida el sagrari; i l'Eucaristia: partint del sagrari amb la copa, la sang i el cos present de Crist.
    El 8 de maig de l'any 2016 el Rostre de la Misericòrdia va ser inaugurat i beneït pel bisbe de Vic, dins dels actes de la Festa Major.

GUIXÀ, J. (2016) El rostre de la Misericòrdia. Castellolí: Guixà Rehabilitacions.