Resclosa i rec del Repartidor
L'Ametlla del Vallès

Torrent del Verder
    Al torrent del Verder, més amunt de la resclosa dels Aiguarregants.

Resclosa situada al torrent del Verder, més amunt de la resclosa dels Aiguarregants.
    Desviava el curs d'aigua del torrent del Verder i la derivava cap a un rec que la conduïa fins al Repartidor.
    La paret de la resclosa, transversal al curs de l'aigua, està feta de pedres lligades amb morter de calç, i fa aproximadament 2 m de llarg i 2 m d'alçada.

Entre els anys 1924 i 1925 mossèn Lluís paradell va encarregar la construcció d'una resclosa al torrent del Verder, just a sobre de l'actual camí del refugi de Laila. D'aquesta resclosa en sortia un rec amb diversos decantadors per a sorres que portava l'aigua, en paral·lel