Repartidor d'aigües de la mina dels tres panys
Vilassar de Dalt

Camí de la costa
    A l'alçada del carrer del nord

Pla Especial Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Vilassar de Dalt
    Jordi Montlló Bolart

Torre de secció quadrada utilitzada com a repartidor d'aigua d'una antiga mina. Està feta d'obra vista amb maons amb un sòcol de pedra de poc més d'un metre. Coronada amb una cornisa que suporta una barana de ferro en la seva part alta.
    Hi ha una petita porta d'accés de punt rodó ubicada a la façana de migdia.

Al costat hi ha un ametller que quan floreix li dóna un caràcter molt especial a aquest indret amb la Serralada litoral com a teló de fons.

Es tracta d'un dipòsit construït amb l'objectiu o propòsit d'emmagatzemar aigua a una alçada suficient perquè la pressió que es genera a causa de la gravetat permeti proveir les cases veïnals quan no hi havia aigua de xarxa. D'aquesta manera, el subministrament no depenia de les variacions del cabal de la mina.