Rellotge de sol del mas Moió
Font-rubí

Barri de Mas Moió, 7 i 11
    Al mas Moió

Dolent
    L'estil es troba totalment torçat i la pintura del rellotge es troba molt malmesa. En aquest sentit, el propietari demostrà interès personal en la seva restauració.
    Miquel Gea i Bullich

Rellotge de sol pintat sobre la façana principal del mas Moió. És un quadrant vertical declinant. Està format per dos cercles concèntrics emmarcats per una estructura arquitectònica en forma de templet de factura força senzilla. Les hores comencen a les cinc del matí i no s'aprecia clarament fins quina hora podia indicar. Les mitges hores també hi són indicades. La data es troba pintada a la part superior de l'esfera i, tot i que actualment només es veu clarament un cinc, el propietari ens ha confirmat que hi figurava l'any 1855.
    L'estil està completament torçat de la seva posició original i, per tant, no pot indicar correctament les hores.

Rellotge inventariat per la Societat Catalana de Gnomònica amb la referència 1458.