Rellotge de Sol de Cal Campamà
Begues

Carrer Campamà

El rellotge està repintat seguint un model anterior.
    Oriol Vilanova

Rellotge de sol vertical, fet en pintura sobre ciment. Està representat en un polígon rectangular. El marc del quadrant és de color groc apagat, presentant als marcs laterals unes línies decoratives ondulants de color gris. D'aquest mateix color són els números del rellotge, disposats en semicercle a la part inferior del quadrant. La numeració és aràbiga, i es llegeix, d'esquerra a dreta: "7-8-9-10-11-12-1-2-3-4". La superfície del quadrant és de color blanc. El rellotge conserva el gnòmon, a la base del qual es representa un sol amb una cara somrient de color groc, de la part inferior del qual surten uns raigs, de color groc i gris disposats radialment pel fons del quadrant vers els números de les hores.

Pàgina web de la Societat Catalana de Gnomònica. http://www.gnomonica.cat.