Rellotge de sol de Ca la Neus
Cabrera de Mar

Camí de Santa Elena, 1

Marc Guàrdia i Llorens

Rellotge de sol d'autor, que destaca tant pels seus trets com per la poca alçada a la que es troba. Les línies horàries i de declinació solar estan traçades a la paret, sense emmarcar el conjunt, del qual destaquen tres cercles en relleu fora del conjunt principal. Un dels trets principal és el seu lema, que es troba a la part inferior: "Per primera vegada han aquest mon vas començar a brillar, ningu sap cuan va ser n'hi cuan vas començar tot son calcus i especulacions pero del teu neixament nomes tu pots donar esplicacions. La ciencia s'alaba del seu saber pero ingnota que no es res. On es llavora'ns el saber...? observem l'ho quens domina i sabrem el per que encara no som res"

Forma part de l'Inventari de Rellotges de Sol de la Societat Catalana de Gnomònica, amb el número d'inventari 4692.