Pou de la Serreta
Capolat

Berguedà
    Està situat en terres de la Serreta, a l'antiga parròquia de Sant Andreu de Farners, a la zona occidental del municipi actual de Capolat.
    Pròxim a la pista que porta a la Serreta des de la BV-4241.

42.08908
    1.78272
    399328
    4660384
    08045 - 25
    Actualment està enrunat i ple de vegetació.
    08044A004000280000ST
    Marta Sánchez Soler - Societat d'Arqueologia del Berguedà

El pou de la Serreta té planta circular, amb un diàmetre exterior de 2,20 m. El gruix dels murs és d'entre 15 cm i 20 cm i estan construïts amb blocs de pedra sorrenca de diferents mides i formes. L'estructura exterior està molt arrasada, tenint actualment uns 50 cm d'alt. La profunditat varia entre els 4 i 5 m.

El pou de la Serreta es troba a uns 100 m al nord-est de la Serreta, per la qual cosa, probablement, era propietat de la casa. Per l'estil constructiu, podria ser del segle XIX.