Pou de La Sala
El Brull

Brull, el
    A 50 m de La Sala.

Està totalment restaurat.
    Marc Cucurella Pinilla

Pou de forma cilíndrica fet de carreus irregulars de pedra, de color clar, i ciment. Fa aproximadament 1,6 metres de diàmetre i uns 2 metres d'alçada. El sostre està fet de lloses de pedra i vessa cap al NE. A la banda SO hi ha una porta de fusta, de 50 cm d'alçada i 35 cm d'amplada aproximadament. L'obertura de la porta està feta amb carreus grans tallats de forma regular. A l'esquerra d'aquesta porta hi ha un sortint de forma rectangular que fa uns 35 cm d'alçada. Tot el conjunt està restaurat i ofereix un aspecte molt nou.

L'aigua es troba només a uns tres metres de profunditat.

Antigament sí que s'utilitzava per a l'extracció d'aigua però en l'actualitat no té cap funció associada.

Diversos Autors (2005). "La masia catalana. Evolució, arquitectura i restauració", Col. Arquitectura Tradicional. Brau Edicions.