Penya del Mal Temps
Arenys de Mar

Turó del Mal Temps

El planejament de 1990 pretenia mantenir les visuals existents, però és una zona molt urbanitzada.
    Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic. Nivell de protecció 2-C
    Existeix un Pla Especial per a la zona

Jordi Montlló Bolart

El turó o penya del Mal Temps és una elevació ubicada a llevant de la riera, just enfront el port, de 60 metres d'alçada snm. Una via principal, anomenada carrer del Mirador del Mal Temps, circumda el turó, amb inici i final a la plaça del Mal Temps. És un carrer asfaltat amb vistes al nucli urbà i al mar que el planejament de 1990 especifica que "cal evitar qualsevol tipus d'edificació que pogués privar les visuals existents ja prou malmeses pels dos edificis singulars construïts fa uns anys ran de penya".

En relació a la penya d'aquest turó i d'altres del municipi, el planejament de 1990 especifica que caldria mantenir-les sense edificacions "procurant fer cedir aquests terrenys en els quals es pogués fer un passeig de ronda o bé dedicar-los a l'esbarjo de la població".