Passeig del carrer Jesús
Centelles

Manuel J. Raspall, arquitecte.
    BCIL (PEPCHC 4-5-1995)
    Ajuntament de Centelles. Carrer Nou 15-17.
    Jordi Petit Gil

Obra realitzada entre 1919 i 1922, es va finançar en bona part amb aportacions particulars de Miquel Pratmarçó, que aleshores jardinaven el sector alt del torrent de la Cira, unit per un pont a la seva finca de la plaça de l'església. D'estil noucentista destaquen els bancs i les faroles.

Forma part de la reurbanització de caire modernista que va patir el carrer Jesús a principis del segle XX, altres elements destacats dels voltants són la Casa Gaudí-Safores i la porta d'entrada als jardins de la Casa Pratmasó.

- PLADEVALL, Antoni (1987). Centelles. Aproximació a la seva història. Ajuntament de Vic.