Pintura mural per la setmana de la gent gran
Ripollet

XXI
    Berta Artigal
    Ajuntament de Ripollet
    Rosa Gasol (OPC) i Paula Solé (CIP Molí d’en Rata)

L’Esplai la Gresca i la Creu Roja van celebrar l’any 2021 la primera edició de la Setmana de la Gent Gran al barri del Pont Vell i Tiana. Una iniciativa que busca donar veu i visibilitzar la gent gran, oferir espais de retrobament un cop aixecades les limitacions de la pandèmia i, anant més enllà, donar a conèixer els serveis disponibles i combatre la soledat.
    La tarda de l’1 d’octubre, en celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, i com a culminació de la setmana, es va realitzar al Parc Massot un mural commemoratiu amb la participació de grups de joves de La Gresca i gent gran del barri del Pont Vell-Tiana i Quatre Cantons. El mural va acompanyat de la frase “Som un barri ple de grans persones”.

Art urbà

Realitzat a l'octubre de 2021

• AVECILLA, N. i GASOL, R. (2023): Preventive conservation of street art in Ripollet (Barcelona). A: 20th Triennial Conference ICOM-CC 2023, València.
    • GASOL, R. i PÉREZ, M. (2023): Creació d’un protocol de conservació preventiva per a l’art mural urbà de Ripollet (Barcelona). XVII Reunió Tècnica de Conservació i Restauració. A: L’evolució de les especialitats en conservació-restauració: nous reptes i perfils professionals. Barcelona: CRAC, 2023, p. 295-301.