Pintura mural a Wenceslau Soler
Ripollet

A una façana propera al Teatre Auditori del Mercat Vell (Carrer de la Lluna, -)

XXI
    Roc Blackbloc
    Rosa Gasol (OPC) i Paula Solé (CIP Molí d’en Rata)

Mural en memòria de Wenceslau Soler, amb el seu retrat i una cita seva: “La cultura és la resposta que donem enfront de les nostres necessitats”.

Art urbà

Wenceslau Soler va ser impulsor de diverses iniciatives per la cultura a Ripollet com la conversió de l’antic mercat en Teatre Auditori del Mercat Vell o la fundació de l’Associació d’Espectadors, que ara gestiona la programació professional de teatre.
    La seva implicació en política i cultura li va deixar molts amics, els quals van voler agrair-li la seva tasca mitjançant un mural que es va finançar gràcies a donacions.

- AVECILLA, N. i GASOL, R. (2023): Preventive conservation of street art in Ripollet (Barcelona). A: 20th Triennial Conference ICOM-CC 2023, València.

- GASOL, R. i PÉREZ, M. (2023): Creació d’un protocol de conservació preventiva per a l’art mural urbà de Ripollet (Barcelona). XVII Reunió Tècnica de Conservació i Restauració. A: L’evolució de les especialitats en conservació-restauració: nous reptes i perfils professionals. Barcelona: CRAC, 2023, p. 295-301.