Molí de Can Camp
Bigues i Riells del Fai

Riells. Marge dret del riu Tenes, passat el pont de la Carretera de Bigues a Sant Feliu de Codines

Renaixement
    XVII-XX
    Regular
    Es troba en bastant bon estat, tot i que la planta baixa del molí es troba quasi com la va deixar la rierada dels anys 90 del segle XX, sense manteniment.
    Anna Soteras i March

Edifici de planta baixa i pis, de forma allargada, situat en el desnivell del marge del riu Tenes. La bassa queda a l'alçada de la planta pis, destinada a habitatge, i d'allí queia cap al soterrani, on hi havia el molí. L'aigua s'escolava pel carcavà que avui encara és visible cap al riu, situat a sota. L'estructura del sostre de la planta destinada a molí era de volta ceràmica de mocador.
    Sembla un edifici reformat en diverses etapes. La part més antiga és d'un sol cos, i en la façana sud hi ha una portalada d'arc de mig punt adovellada i un rellotge de sol, probablement del segle XVIII. A la façana posterior, on hi ha el carcavà, les obertures són més senzilles.
    El cos on hi ha el molí elèctric és afegit a posteriori.

Es conserva la bassa al darrera, i la maquinària del molí vell, tot i que desmuntada. A la sala del molí vell, hi ha gravades en les parets imatges de l'estriat de les moles.
    Hi ha la maquinària del molí elèctric, de principis de segle XX.

No se'n coneix la història, però juntament amb els molins de la Madella, la Pineda, Ca l'Ainé i Can Barri, és un dels edificis testimoni de l'inici de l'etapa d'increment de les activitats agrícoles i comercials a la capçalera de la Vall del Tenes.