Mercat Municipal
Arenys de Munt

Rambla de Sant Martí, 17

Si: IPA núm. 8277
    Ajuntament d'Arenys de Munt (Rbla. Francesc Macià, 59).
    Jordi Montlló Bolart

Edifici d'una sola nau, que per aprofitar el desnivell té un semi soterrani on hi ha les càmeres frigorífiques del mercat i altres instal·lacions. Façanes pensades per fer entrar el màxim de llum i tenir més ventilació.
    Es veuen les marques del rètol antic que s'hi podia llegir: "MERCADO DE SAN MARTIN". A la part superior hi ha un escut amb el relleu de la imatge de Sant Martí a cavall partint la capa per compartir-la amb un pobre.

Malgrat ser un edifici força recent i auster arquitectònicament, la simplicitat de línies, l'amplitud de les obertures i la seva composició, en fan un edifici interessant si s'hi practica una bona rehabilitació.

Abans de la construcció del mercat, hi havia dos edificis que havien estat l'antic ajuntament.

VIADER i CROUS, Montse (1986). Mercat (Arenys de Munt), a Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, Inèdit.